Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Waar U ons zendt

Array
Onze prijs: € 11,00
Beschrijving

Tshésbo en Roger, die mij vroeg in de morgen meenamen in het ontwakende woud van Afrika. Jullie vriendschap zal ik niet vergeten. Maar, kleine vrienden uit Afrika, het is de blik in jullie onrustige ogen die ik als een onuitwisbare herinnering mee teruggenomen heb. Jullie, die ronddolen als schapen zonder herder...

Dit schrijft mevrouw M.A. Mijnders-van Woerden na haar kennismaking met Afrika, in 1964. Een ontmoeting waar zij lang naar uitgekeken heeft. Als meisje van negen jaar hoort ze een kerstverhaal over Afrikaanse kinderen die de Heere Jezus niet kennen. Sindsdien laat het verlangen om hen over de Heere Jezus te vertellen haar niet meer los.
Vanaf 1957 zet zij zich aan het thuisfront in voor het zendingswerk in Rhodesië. Door het nauwe contact dat zij met haar neef zendeling Jan van Woerden onderhoudt, kan zij aan de mensen in Nederland met enthousiasme vertellen over het werk. Haar artikelen, zendingsboeken en dia-avonden hebben andere mensen overtuigd van de noodzaak van zending.

Waar U ons zendt 
neemt u mee op reis naar Afrika en China. Het beschrijft het leven van een vrouw die haar roeping, ondanks twijfel, tegenstand en aanvechting, nog steeds volgt. Tegelijk komt een stuk zendingsgeschiedenis tot leven. Niet in de laatste plaats door persoonlijke documenten als dagboekstukken, brieven en unieke zendingsfoto's.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.