Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Leveringsvoorwaarden

Boekuus Van de Wege, gevestigd te ‘s-Gravenpolder, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg, onder nummer 61967998, aldaar gedeponeerd.

 

Artikel 1:

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle door ons aangeboden artikelen.

 

Artikel 2:

Iedere koper wordt geacht deze voorwaarden gelezen te hebben, alvorens over te gaan tot kopen. Zodra men een bestelling definitief bevestigd gaat men hiermee akkoord.

 

Artikel 3:

De prijzen van de artikelen zijn door ons bepaald, hiervan zal niet worden afgeweken. De prijzen bij de artikelen zijn inclusief BTW (te weten dat tweedehands boeken onder de margeregeling vallen) en exclusief verzendkosten.

 

Artikel 4:

Het factuurbedrag moet binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven. Na deze 14 dagen valt het recht op eigendom terug op ons en mogen wij het artikel aan andere geïnteresseerden aanbieden. De datum in de per e-mail verstuurde factuur is bepalend.

 

Artikel 5:

De bestelde artikelen zullen binnen twee dagen nadat de betaling bij ons is binnengekomen per PostNL naar u worden verzonden. Dit geldt alleen op werkdagen, wanneer uw betaling in het weekend binnenkomt zullen de gekochte artikelen de eerst volgende werkdag worden verstuurd. 

 

Artikel 6:

Bij de door ons aangeboden artikelen staan duidelijk beschrijvingen van deze artikelen inclusief de eventuele mankementen en of gebreken aan deze artikelen. Hierin proberen wij zo eerlijk mogelijk te zijn en naar eer en geweten deze artikelen te beschrijven. Mocht u onverhoopt toch nog iets ontdekken wat niet in de beschrijving staat beschreven en bent u van mening dat het artikel niet aan de beschrijving voldoet, dan kunt u binnen 14 dagen nadat wij het artikel aan u hebben verstuurd per e-mail reageren. Wij zullen alles in het werk stellen om het voor beide partijen naar tevredenheid op te lossen.

 

Artikel 7:

De hoogte van de verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het gekochte artikel of artikelen. De verzendkosten met bijbehorende binnen- en buitenlandtarieven zijn te vinden onder het kopje verzending (in het menu onder informatie). Bij het afronden van de bestelling kan een keuze gemaakt worden voor verschillende verzendmethoden, de zogenaamde brievenbus- of pakketpost. Indien naderhand blijkt dat de grootte van het pakket van de gekochte artikelen te groot is voor de brievenbus, dan houdt Boekuus Van de Wege het recht om naderhand het tarief te wijzigen naar pakkettarief.

 

Artikel 8:

Wij geven geen garantie op de bij ons gekochte artikelen, aangezien de meeste, door ons aangeboden artikelen tweedehands zijn, dus al gebruikt en oud zijn. (zie artikel 6)

 

Artikel 9:

Wij van Boekuus Van de Wege zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel zoek raken c.q. niet aankomen van de door ons verzonden artikelen. Indien u uw verzending aangetekend (verzekerd tot € 500,00) verzonden wilt hebben dient u dit duidelijk bij de koop aan te geven en in uw keuze bij verzend informatie op de website aan te geven, de website berekend dan automatisch de meerkosten. De kosten hiervoor komen voor rekening van de koper en dienen gelijk bij de betaling van het gekochte artikel te worden voldaan.

 

Artikel 10:

Betalingen kunnen alleen gedaan worden op een door ons aangegeven giro en/of bankrekening nummer en dienen uiterlijk 14 dagen na factuurdatum bij ons zijn bijgeschreven, tenzij anders is overeengekomen. Zie hiervoor onder het kopje betaling (in het menu onder informatie)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.