Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Hartstocht naar een baby

Array
Onze prijs: € 6,00
Beschrijving

Je Kunt op veel verschillende manieren ongewenste kinderloosheid beschrijven-als een achtbaan of een nachtmerrie bijvoorbeeld. Zelf vergelijk ik onvruchtbaarheid het liefst met een reis. Dat vind ik een prettige vergelijking: een reis heeft een begin en een eind, en heeft een doel. Het is niet zinloos, en het impliceert actie, geen passiviteit .
John en Sylvia Van Regenmorter
Geen kinderen kunnen krijgen-hoe voelt dat?
John en Sylvia Van Regenmorter weten hoe het voelt als iedereen behalve jijzelf 'vanzelf' zwanger wordt. Op basis van hun eigen ervaringen, en die van vele anderen, schreven zij het indringende 'Harts tocht naar een baby'.
Zowel de lichamelijke aspecten van onvruchtbaarheid (-sbehandelingen). als de emotionele en geesteljjke vragen die daarmee samenhangen. komen in dit boek uitgebried aan de orde. Degenen die te maken hebben met onvruchtbaarheid. hebben namelijk op die drie terreinen. lichaam, ziel en geest,een zware strijd te leveren. John en Sylvia geven nuchtere en bemoedigende handvatten om die strijd aan te kunnen gaan. Daarbij stellen ze telkens de vraag: 'Wat zegt God hierover?'
'Harts tocht naar een baby' is geen medisch handboek of zelfhulpboek. maar geeft informatie op een pastorale manier. Dat biedt herkenning, en hopelijk ook een gevoel van erkenning.
Daardoor is 'Harts tocht naar een baby' niet alleen waardevol voor hen die zelf met het probleem van onvruchtbaarheid worstelen, maar ook voor degenen die om hen heen staan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.