Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Een vallei van verraad (de Spaanse kronieken)

Array
Onze prijs: € 8,00
Beschrijving

1936. In Spanje breekt de burgeroorlog uit tussen de patriotten en de door de nazi's gesteunde fascisten. Het prachtige Spaanse land verandert in een bloedig strijdtoneel.

Sophie, een Amerikaanse kunstschilder, reist naar Spanje om te trouwen met de man van wie ze houdt. Haar verloofde Michael is van Spaanse komaf en is teruggekeerd naar zijn vaderland voor zijn werk als persfotograaf.
Sophie voelt zich onmiddelijk aangetrokken door de ruige schoonheid van het land. Met de politieke situatie houdt ze zich niet zo bezig. Maar al snel na haar aankomst in Madrid dringt de harde realiteit tot haar door. Dit is een land in oorlog - en ook haar leven is in gevaar.

Het weerzien met Michael is niet zoals ze het zich had voorgesteld. Hij gedraagt zich afstandelijk en lijkt geheimen voor haar te hebben. Houdt hij nog wel van haar? Over de maanden neemt haar twijfel toe.
Ondertussen zet ze zich met groeiende betrokkenheid in voor het Spaanse volk. Dan wordt haar grootste vrees werkelijkheid. Terwijl Sophie probeert zichzelf in veiligheid te brengen, ontdekt ze dat haar penseel een machtig wapen is...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.