Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Deja vu

Array
Dit artikel is niet op voorraad
Beschrijving

Dokter Grant Sheldon krijgt door zijn verhuizing naar het rustige stadje Dogwood Springs niet de rust waar hij op hoopte. De eerstehulpafdeling van het ziekenhuis waar hij werkt is in beroering door het toenemende drugsgebruik in het stadje. En terwijl de hectiek in het ziekenhuis tot een hoogtepunt komt, moet Grant naar St. Louis om zichzelf te verdedigen in een rechtszaak die tegen het ziekenhuis is aangespannen.
Grant vraagt verpleegkundige Lauren McCaffrey om tijdens zijn afwezigheid op zijn 16-jarige tweeling te passen. Lauren is dol op Grant en zijn kinderen, maar vraagt zich ook af of haar gevoelens voor hen wel in Gods plan met haar leven passen. Steeds wanneer ze het gevoel krijgt dat ze een stapje terug moet doen, komt ze door omstandigheden juist dichterbij het gezin te staan.

Grants kinderen hebben zo hun eigen problemen. Terwijl ze werken aan een kritisch schoolkrantartikel over verdovende middelen, worden ze bedreigd door de leider van een drugsbende... 

Vouw in voorkant kaft, maar goed in band

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.