Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

De bruid van de vuurtoren wachter

Array
Onze prijs: € 10,00
Beschrijving

Katie Russell was nog maar een kind toen al van haar verwacht werd dat ze zou trouwen met iemand van hoge komaf. Haar familie zet haar onder druk om een relatie aan te gaan met de rijke vrijgezel Bart Foster. Hij raakt haar hart niet, maar staat wel garant voor een zorgeloze financiële toekomst.Op een avond beluistert Katie een kille woordenwisseling tussen haar vriendin Eliza en een bekende mannenstem. Spoedig daarna komt Katie erachter dat Eliza verdwenen is. Het misdrijf lijkt in verband te staan met een ander geval dat onderzocht wordt door Will Jesperson, de knappe nieuwe vuurtorenwachter. Katie en Will gaan al snel samenwerken in hun zoektocht naar de waarheid. Een samenwerking die langzamerhand uitgroeit tot iets meer.
Ondanks alle gevaren voelt Katie zich sterk aangetrokken tot Will. Ze heeft niet de vrijheid om te trouwen uit liefde, maar vindt kracht in de rust die Will uitstraalt. Een rust die voortkomt uit zijn Godsvertrouwen.
Naarmate het raadsel verder opgelost wordt, ontdekt Katie meer over haarzelf, haar verleden en de veelbelovende toekomst die haar wacht - als ze tenminste de moed heeft om, met hetzelfde vertrouwen als Will, haar hart te volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.