Scherpe prijzen

   Snelle levering

   Volg ons!

Slider 1
Slider 2

Betrouwbare gids naarde hemel

Array
Dit artikel is niet op voorraad
Beschrijving

Als de God Die u schiep enig gezag bij u heeft, gehoorzaam dan Zijn gebod en kom. Als u geen verachters van genade bent en de deuren van barmhartigheid tegen uzelf niet zou willen sluiten, heb dan berouw en bekeer u. Laat de hemel niet tevergeefs voor u openstaan. Laat de Heere Jezus Zijn koopwaar niet uitstallen en u tevergeefs bidden om te kopen, zonder geld en zonder prijs.

In dit boek behandelt Alleine uitvoerig wat bekering inhoudt en hoe nodig deze is. Vol medelijden met de verloren staat van onbekeerde zondaars zoekt hij het te overtuigen van de ellende waarin zij zich bevinden. Vurig begeert hij dat zij hun onbekeerd-zijn gewaarworden, dat zij zich bekeren en hun toevlucht nemen tot de Zaligmaker Jezus Christus.

De Engelse puriteinse predikant Joseph Alleine (1634-1668) diende de gemeente van Taunton. De indringende prediking die hem kenmerkte is geheel terug te vinden in dit boek.

Betrouwbare gids naar de hemel  is opnieuw uit het Engels vertaald en ingeleid door drs. J. Versloot.

Hardcover, 201 pagina’s.

Verkeerd in nieuwstaat!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoort. Voor meer informatie: klik hier.